Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhoud van airco, sanitair, ventilatie en verwarming

Nieuwbouw / renovatie

Een goede sanitaire installatie draagt bij tot een comfortabel woonklimaat. Dit gaat van het plaatsen van de correcte toevoerleidingen en afvoeren, het bepalen van de juiste bereider voor sanitair warm water tot de keuze van de juiste sanitaire toestellen. Hierbij staan we u met raad en daad bij en werken we samen met betrouwbare groothandels zoals Desco nv of STG-group, waar u uw toestellen in hun uitgebreide toonzalen kan uitkiezen.

Links www.desco.be – www.stg-group.be – www.alsan.be

Badkamerrenovaties

Een badkamer wordt dagelijks gebruikt en is dus een belangrijke ruimte in de woning. Als u van plan bent uw badkamer te vernieuwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken hiervoor samen met vaste partners zodat u op een korte termijn kan genieten van uw nieuwe badkamer. 

Regenwaterpompen

Het recupereren van uw regenwater heeft meerdere voordelen. Voor vele toepassing in uw woning kan u regenwater gebruiken, denk maar het doorspoelen van toiletten, sproeien van de tuin, … Een goede regenwaterpomp, eventueel gecombineerd met extra filters, zorgen ervoor dat u het regenwater op een efficiënte wijze kan gebruiken. 

Ontkalker

Kalk is een veelvoorkomend probleem in het leidingwater. Denk maar aan de kalkaanslag op kranen, douches of uw servies. Om dit probleem tegen te gaan kan u opteren voor het plaatsen van een ontkalker. Hiervoor zijn we tevens uw partner voor het plaatsen van de juiste ontkalker op maat van uw waterverbruik en woning.

Links www.watts-oneflow.com

onderhoud.png/

Een onderhoud nodig voor uw sanitair, ventilatie of verwarming? Maak hier online een afspraak